Nieuws PKV Muntendam e.o.

Herfstfair 2013

Naast onze zeer succesvolle verlopen tentoonstelling waar een kleine 600 dieren waren te bewonderen hebben wij getracht als organisatie om onze hobby onder een bredere publiek te promoten. Het idee ontstond om een herstfair te organiseren, samen met de Familie Haan (beheerders van de Menterne)hebben we dit plan uitgewerkt.

Belangrijkste was om met winkeliers en hobbyisten in contact te komen die bereid waren om mee te werken aan de fair.

De standhouders mochten gratis gebruik maken van de stand, tevens werd er geen entree gevraagd aan de bezoekers dit alles om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

De gedachte was dat als er 5 standhouders zouden zijn die interesse toonden wij de fair door zouden laten gaan, al snel bleek dat er veel animo onder de deelnemers was en dat men zich spontaan aanmeldde. Uiteindelijk waren er 16 deelnemers dit was natuurlijk boven verwachting, de stands varieerde van bloemen en planten tot kralen, wenskaarten al met al een kleurrijk gezelschap.

Op de zaterdag begon de dag vroeg, de standhouders konden vanaf 7.30 uur hun stand inrichten voor ons de taak om de mensen te voorzien van een leuke plek in de zaal,u zult begrijpen dat de zaal goed gevuld was. In een gemoedelijke sfeer stonden alle stands om 9.30 uur gereed voor het publiek.

Voorheen hadden wij veel reclame gemaakt d.m.v flyers, raambiljetten Radio Noord en diverse huis aan huis bladen.

Rond 10.00 uur werd het gezellig druk in de Menterne, dit resulteerde dat de familie Mulder om 10.30 uur met het rad van avontuur konden gaan draaien, waar ook dit jaar mooie vleesprijzen mee te winnen waren. Voor deze groep mensen was het een drukke dag maar liefst 18 ronden konden over de gehele dag worden gedraaid.

Van onze inzenders die dieren op onze show hadden ingezonden mochten we vele positieve reacties in ontvangst nemen over de opzet.

De publieke belangstelling over de gehele dag viel ons als organisatie niet tegen het was de gehele dag gezellig druk.

De standhouders ware positief en de fair moest zeker een vervolg krijgen, het is dus de bedoeling dat we met deze opzet doorgaan misschien nog iets uitbreiden om onze hobby nog meer te promoten.

Voor de vrijdagavond zijn we aan het bekijken of wij hier naast de show iets kunnen organiseren.

Het bezoekers aantal op de vrijdagavond gaat de laatste jaren snel achteruit, 80% van de bezoekers zijn fokkers die dieren op de show hebben ingezonden.

Als u een suggestie heeft waardoor ook de vrijdagavond een gezellige avond kan worden laat het ons weten.Sponsoren PKV

JW BOUW

Boven Oosterdiep 125C
9641 JP Veendam
Tel.: 06-12712693
E-mail: info@jwbouw.nl


nedmag
Sponser van de Midden Groningen show 2022

nam