PKV Muntendam e.o. Tentoonstelling

Op 23 oktober 2021 organiseerd onze vereniging een clubshow voor onze leden in de Menterne te Muntendam. Wilt u ook inzenden op de clubshow? Word dan nu lid van onze mooie vereniging.

vraagprogramma

In juni begon het toch weer onrustig te worden in de kleindierenwereld. Een vaak gestelde vraag was of we dit tentoontstellingsseizoen weer een normale open shop konden gaan organiseren.

Juni is toch de maand dat we de organisatie voor de show in oktober moeten gaan starten. Allerlei zaken moeten dan reeds worden vastgelegd zoals de zaalbeschikking, aanschrijving van sponsoren, de uitnodiging van keurmeesters. Dit zijn natuurlijk allemaal zaken die je voor de vakantie moet regelen.

Na overleg met de beheerder van de Menterne kwamen we er snel achter dat het organiseren van een evenement moeilijk zou gaan worden i.v.m. de in juni geldende regels. Als bestuur hebben we besloten om de open show van 2021 te annuleren.

Na zomerreces hebben we toch maar even weer contact gehad met de beheerder of het mogelijk was om een eendaagse show te houden. Hij voorzag hierin geen problemen, tenzij onze regering op 25 september alsnog besloot dat de horeca alsnog op slot moest. Gelukkig gebeurde dit niet en konden we aan de slag met de organisatie. De keurmeesters zijn gecontracteerd, de zaal is beschikbaar gesteld en de vraagprogramma`s zijn verstuurd. We hopen op een mooi aantal dieren en bovenal een gezellige weerzien van onze leden op 23 oktober.

Inschrijvers en leden die een bezoekje willen nemen moeten wel hun QR code en identiteitskaart bij de hand hebben, anders mogen zij de zaal niet betreden.

Graag tot zien op 23 oktober.

Op donderdagavond willen we de kooien gaan halen uit Blijham en vrijdagmiddag starten we met de opbouw. Mensen die mee willen helpen kunnen zich aanmelden bij een van de bestuursleden. Tevens doen we een beroep op de leden om na de show met elkaar de zaal op te ruimen.Sponsoren PKV

JW BOUW

Boven Oosterdiep 125C
9641 JP Veendam
Tel.: 06-12712693
E-mail: info@jwbouw.nl


nedmag
Sponser van de Midden Groningen show 2022

nam